Nyårstårta

En beställning på en nyårstårta. Vaniljbotten och Apelsinmousse.

Nyårstårta

Till vår egen nyårsfest ville jag pröva den här underbara idén som går att hitta i så många olika varianter på nätet. Jag valde mörk chokladbotten (Ja, det är min favorit ;-) ), apelsinmousse, spacklad med grädde och sedan vit chokladtryffel ovanpå. "Pinnarna" har smak av cappuccino. Hoppas att den ska smaka och att gästerna blir nöjda i morgon! Eventuellt ska det dit någon dekoration också, det beror på vad jag hinner med, har en beställningstårta att göra också. Blir det så uppdaterar jag med en ny bild sen.
GOTT NYTT ÅR!!!

Cupcakes till svärmor

Tiden räckte tyvärr inte till för allt jag hade planerat i mellandagarna, så svärmors födelsedagstårta fick lov att bli enklare födelsedagscupcakes. Jag hoppas de dög ändå. Mörk chokladmuffins med Hallonmousse. Jag hade en idé till ett nytt sätt att göra bärmousse på och testade det på de här. Jag brukar ändra och pilla i alla recept för att få dem bättre men den här blev verkligen "to die for"; MUMS! De fina formarna fick jag av svärmor i julklapp :)

Jultårtor

Imorgon ska vi ha lite "julfest" för det har min 3åriga dotter bestämt ;-) och på söndags ska det julfikas och lussas (det är ju såååå roligt att få vara Lucia så det ska helst göras hos alla, strunt samma om det är den 13:e) hos Gammelmorfar. Jag tyckte det var onödigt att göra två hela tårtor när de ändå inte kommer gå åt så det blev två halvor med 8 bitar på varje istället.
Mörk chokladbotten, apelsinmousse. Täckt och dekorerad med SP. Den här tårtan är, liksom många av de andra på sidan, glutenfri.

Födelsedagstårta till Jolie

Det blev en tårta till Jolies dagiskalas också!
Hennes avdelning heter nyckelpigan, så det fick bli temat.
Vaniljbotten med jordgubbsmousse. Täckt och dekorerad med SP

Ny blogg!

Hej och välkomna till mina nya blogg. Nu har jag flyttat till en lite lättare och mer logisk bloggadress.
Vill du kontaka mig, gör det gärna via mail: MinervaCakes@gmail.com

Här kommer lite bilder på tidigare verk:

RSS 2.0